Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Általános élelmiszeripari technológiák I.
Általános élelmiszeripari technológiák I.
6 000 Ft

Általános élelmiszeripari technológiák I.

Tartalom:

  1. Az élelmiszeripar ágazatai
  2. Malomipar és keveréktakarmány-gyártás
  3. Sütőipar
  4. Cukrászipar
  5. Tartósítóipar
  6. Dohányipar
  7. Növényolajipar
  8. Tejipar

Oldalszám: 293

Raktáron   (2 db)
6 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 120 Ft
Részletek
ISBN: É-407/I

 

Kiadó: Herman Ottó Intézet Kft.

 

Szerző: Bereczkiné Kardeván Kinga, Kovács Gáborné, Csatáriné Horváth Magdolna, Maráziné Király Ildikó, Tormáné Csizmadia Zsuzsanna,Virágné Széll Márta, Zakariásné Kiskó Bernadett
Adatok
Cikkszám
E-407-I
Hasonló termékek