Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Általános élelmiszeripari technológiák II.
Általános élelmiszeripari technológiák II.
5 600 Ft

Általános élelmiszeripari technológiák II.

Tartalom:

  1. Borászat
  2. Cukorgyártás
  3. Édesipar
  4. Erjedés- és üdítőipar
  5. Hús- és baromfiipar
  6. Élelmiszerek csomagolása

Oldalszám: 287

Raktáron   (2 db)
5 600 Ft
A vásárlás után járó pontok: 112 Ft
Részletek
ISBN: É-407/II

 

Kiadó: Herman Ottó Intézet Kft.

 

Szerző: Bereczkiné Kardeván Kinga, Kovács Gáborné, Csatáriné Horváth Magdolna, Maráziné Király Ildikó, Tormáné Csizmadia Zsuzsanna,Virágné Széll Márta, Zakariásné Kiskó Bernadett
Adatok
Cikkszám
E-407-II
Hasonló termékek