Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Cukrászati ismeretek
Cukrászati ismeretek
9 990 Ft

Cukrászati ismeretek

A könyv részletesen tárgyalja: - a cukrászipari félkész termékek, cukorkészítmények, bevonó anyagok alkalmazását és előállítását, - a töltelékek, tészták készítését, illetve a késztermékek előállítását, - az uzsonnasütemények, a kikészített sütemények (torták, szeletek, tekercsek stb. ), valamint a kézműves sütemények (édes és sós teasütemények, bonbonok) receptjeit anyaghányad-ajánlással, - a fagylaltgyártást, - a diabetikus sütemények jellemzőit és elkészítését, valamint - az éttermi melegtészták és az újdonságnak számító tányérdesszertek készítését.
Raktáron   (2 db)
9 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 200 Ft
Részletek
ISBN: 9789633370629

 

Kiadói kód: KP-2321

 

Kiadó: Műszaki Könyvkiadó

 

Szerző: Dr. Dunszt Károly - Gyenge Csaba - Kiss Rita
Adatok
Cikkszám
KP-2321
Betekintő oldalak
Hasonló termékek