Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Vendéglátó technológia
Vendéglátó technológia
3 990 Ft

Vendéglátó technológia

A tankönyv három nagy fejezete az ételkészítési, a cukrászati és a pincérismereteket tartalmazza. A gyakorlatias szemléletmód elsajátításán túl az alapvető fogalmak rendszerezésére, az egyéni tapasztalatok felhasználására ösztönzi az olvasókat. Az ételkészítési ismeretekben a nyersanyagok, a fozelékek, a köretek, a saláták, a mártások, a levesek, a meleg előételek, a tésztaételek, a különböző húsételek és a hidegkonyhai ismeretek kerülnek bemutatásra. A pincérismeretek a biztonságos munkavégzés feltételeit, a terítés, a vendéglátás, a felszolgálás és az étrend összeállításának folyamatait, az ételismeret alapfogalmait szemlélteti. A cukrászati ismeretek az alapműveleteket, az előkészítést, a tésztakészítést, a cukrászati alaptésztákat és a kikészített sütemények jellemzőit mutatja be. Gazdag ábraanyag könnyíti a tananyag elsajátítását.
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 80 Ft
Részletek
ISBN: 9789633369357

 

Kiadói kód: KP-2133

 

Kiadó: Műszaki Könyvkiadó

 

Szerző: Dr. Dunszt Károly - Török István János - Onódi Ferenc - Oriskó Ferenc
Adatok
Cikkszám
KP-2133
Hasonló termékek