Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Tartósítóipari technológia II.
Tartósítóipari technológia II.
6.2 Eur

Tartósítóipari technológia II.

Tartalom:

  1. Az élelmiszer-tartósítóipar termékeinek rendszerezése
  2. Zöldség- és főzelékkészítmények
  3. Hőelvonással tartósított darabos zöldség- és főzelék- készítmények
  4. Hőkezeléssel tartósított darabos állományú főzelékkonzervek felöntőlével, mártással
  5. Zöldségpürék, zöldségkrémek, zöldség ivólevek
  6. Savanyúságok
  7. Hőkezeléssel tartósított savanyúságok
  8. Mesterséges savanyítással tartósított savanyúságok
  9. A biológiai úton tartósított savanyúságok
  10. Saláték készítése tartósított savanyúságok és zöldségfélék felhasználásával
  11. Gyümölcskészítmények
  12. Gyorsfagyasztott gyümölcskészítmények
  13. Üdítőitalok, gyümölcsitalok, gyümölcslevek
  14. Gyümölcsszörpök
  15. Lekvárfélék
  16. Szárítmányok
  17. Zöldségszárítmányok
  18. Halkészítmények
  19. Ételízesítők

Oldalszám: 188

6.2 Eur
Bonus point : 0.1 Eur
Details
ISBN: É-346/II

 

Kiadó: Herman Ottó Intézet Kft.

 

Szerző: Dr. Kanyó Teréz, Kasza József
Info
Article No.
E-346-II
Similar products