Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Élelmiszerbiztonság
Élelmiszerbiztonság
19.6 Eur

Élelmiszerbiztonság

Tartalom:

  • Az élelmiszerbiztonság fogalma, jelentősége, jogi szabályozása és szervezetei
  • Táplálkozással kapcsolatos alapismeretek
  • Az élelmiszerek biztonságát és minőségét meghatározó tényezől
  • Az élelmiszerláncolat
  • Minőségirányítási rendszerek
  • Élelmiszeripari feldolgozó üzemek higiéniailag kritikus műveletei
  • Élelmiszerek feldolgozásának és forgalmazásának alapvető higiéniai feltételei
  • Az élelmiszerellenőrzés rendszere az élelmiszerláncban

Oldalszám: 219

19.6 Eur
Bonus point : 0.4 Eur
Details
ISBN: É-400

 

Kiadó: Herman Ottó Intézet Kft.

 

Szerző: Kádár Róbertné
Info
Article No.
E-400
Similar products