Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Kistermelői élelmiszer-előállítás
Kistermelői élelmiszer-előállítás
23.5 Eur

Kistermelői élelmiszer-előállítás

Tartalom:

  • Áruismeret - mikrobiológia - táplálkozás-élettan
  1. Gyümölcsök
  2. Zöldségfélék
  3. Gombák
  4. Gabonafélék
  5. Vágóállatok
  6. A hús
  7. Tojás
  8. Tej
  9. Étkezési zsiradékok
  10. Fűszerek
  11. Adalékanyagok
  12. Csomagolóanyagok
  13. Mikroorganizmusok jellemzése
  14. Káros és hasznos mikróbák
  15. Mikrobák elpusztításának lehetőségei
  16. élelmiszerek romlása
  17. Táplálkozás-élettan
  • Élelmiszerek tartósítása
  1. Tartósítás
  2. Tartósítási módok
  • Zöldség- és gyümölcsfeldolgozás
  1. Zöldség- és gyümölcsfeldolgozás műveletei
  • Húsfeldolgozás
  1. A húsfeldolgozás
  • Sütő-, cukrász- és édesipari termékek előállítása
  1. Sütőipari termékek és műveletek
  2. Cukrászipari termékek és műveletek
  3. Száraztésztagyártás
  4. Édesipari termékek gyártása
  5. Különleges termékek
  6. Snacktermékek előállítása
  • Erjedésipari és jövedéki ismeretek alapjai
  1. Sörkészítés
  2. Gyümölcspálinka gyártás
  3. Likőrök
  4. Jövedéki előírások kistermelőknek
  • Tejtermékek és sajt előállítása
  1. Tejtermékek, tejkészítmények
  2. Tejkészítmények előállítása
  3. Vajkészítmények előállítása
  4. Túró és túrókészítmények előállítása
  5. Sajt és sajtkészítmények előállítása
  • Higiéniai és minőségbiztosítás
  1. Higiénia
  2. Minőségbiztosítás
  3. Kistermelő élelmiszer-előállításra vonatkozó szabályozások, dokumentálás

Oldalszám: 497

 

In stock   (3 db)
23.5 Eur
Bonus point : 0.5 Eur
Details
ISBN: É-406

 

Kiadó: Herman Ottó Intézet Kft.

 

Szerző: Bereczkiné Kardeván Kinga, Kovács Gáborné
Info
Article No.
E-406
Similar products