Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Általános élelmiszeripari technológiák I.
Általános élelmiszeripari technológiák I.
16.8 Eur

Általános élelmiszeripari technológiák I.

Tartalom:

  1. Az élelmiszeripar ágazatai
  2. Malomipar és keveréktakarmány-gyártás
  3. Sütőipar
  4. Cukrászipar
  5. Tartósítóipar
  6. Dohányipar
  7. Növényolajipar
  8. Tejipar

Oldalszám: 293

In stock   (1 db)
16.8 Eur
Bonus point : 0.3 Eur
Details
ISBN: É-407/I

 

Kiadó: Herman Ottó Intézet Kft.

 

Szerző: Bereczkiné Kardeván Kinga, Kovács Gáborné, Csatáriné Horváth Magdolna, Maráziné Király Ildikó, Tormáné Csizmadia Zsuzsanna,Virágné Széll Márta, Zakariásné Kiskó Bernadett
Info
Article No.
E-407-I
Similar products