Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Baromfifeldolgozás
Baromfifeldolgozás
17.9 Eur

Baromfifeldolgozás

Tartalom:

  • Baromfi fajok és fajták
  • A soványbaromfi feldolgozás technológiája
  • A baromfi hűtése
  • A baromfi fagyasztása
  • A baromfi csomagolásának technológiája
  • Az élelmiszer-tartósítás módjai
  • A hőkezeléssel tartósított húskészítmények technológiája
  • Húskészítmények gyártástechnológiája
  • Pácolás
  • Konzervkészítmények
  • Panírozott termékek gyártása
  • Tojástermékek előállításának technológiája
  • Az élelmiszer-előállítás élelmiszer-higéniai alapjai
  • A toll és felhasználása
  • Az élelmiszeripari szennyvizek tisztítása

Oldalszám: 296

17.9 Eur
Bonus point : 0.4 Eur
Details
ISBN: É-625

 

Kiadó: Herman Ottó Intézet Kft.

 

Szerző: Dr. Friedrich László, Németh Csaba, Zeke Ildikó, Vén Csilla,
Info
Article No.
E-625
Similar products