Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Tejipari minőségellenőrzés és minősítés I.-II.
Tejipari minőségellenőrzés és minősítés I.-II.
7.8 Eur

Tejipari minőségellenőrzés és minősítés I.-II.

Tartalom:

  • Mintavétel
  • A tejipari termékek érzékszervi (organoleptikus) vizsgálata
  • Az érzékszervi vizsgálatok módszerei
  • A tej és tejtermékek érzékszervi elemző vizsgálata
  • A gyártási folyamatok ellenőrzése
  • A minőség-ellenőrzés tárgyi és személyi feltételei
  • Az élelmiszer-ártalmak elhárítása

Oldalszám: 151

7.8 Eur
Bonus point : 0.2 Eur
Details
ISBN: É-642/I-II

 

Kiadó: Herman Ottó Intézet Kft.

 

Szerző: Dr. Schreiner Ernő
Info
Article No.
E-642-I-II
Similar products