Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Gyümölcspálinka gyártása
Gyümölcspálinka gyártása
14.0 Eur

Gyümölcspálinka gyártása

Tartalom:

  1. Pálinka készítés rövid története
  2. Pálinkák, gyümölcspárlatok minőségét meghatározó tényezők
  3. A pálinka/gyümölcspárlat alapanyagai
  4. A gyümölcsök, az alapanyagok összetétele
  5. Gyümölcsök átvétele, minősítése
  6. A gyümölcs feldolgozás technológoája
  7. A cefre savvédelme
  8. A cefre mikroorganizmusai
  9. Az erjesztés elmélete, technológiája
  10. Az aromaanyagok eredet szerinti felosztása
  11. A lepárlás elmélete
  12. A pálinkák, párlatok tárolása, érlelése
  13. Pálinkák, párlatok palackozása, kiszerelése
  14. Minőségi követelményeg, vizsgálati módszerek

Oldalszám: 112

14.0 Eur
Bonus point : 0.3 Eur
Details
ISBN: É-707

 

Kiadó: Herman Ottó Intézet Kft.

 

Szerző: P anyik Gáborné dr., Béli Géza
Info
Article No.
E-707
Similar products