Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Cukrász leszek I.
Cukrász leszek I.
19.6 Eur

Cukrász leszek I.

Az alapanyagok tulajdonságainak ismerete elengedhetetlenül szükséges a cukrászkészítmények technológiájának kiválasztásához. Ebben kíván segítséget nyújtani ez a tankönyv, amely egy két kötetből álló sorozat első része. A tudásanyag visszanyúl az alapozó képzés során tanultakra, azt mélyíti el, egészíti ki. A kiadvány célja felkészíteni a cukrásztanulókat a sikeres vizsgán túl a szakmában való elhelyezkedésre. Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy tisztában legyünk – a jó receptúra felépítésével; – az anyaghányadok méréséhez szükséges eszközökkel, a mértékegységek közötti átváltásokkal; – az alap- és járulékos anyagokkal, azok fogalmával és tulajdonságaival; – a tésztatípusok, a különböző krémek és töltelékek sajátosságaival, elkészítésével. Az első kötetben a cukrásztermékek elkészítésének technológiáját sajátíthatjuk el. Az Anyaghányadbázis c. mellékletben minden olyan alaptészta és azokból készíthető sütemény, krém, töltelék, illetve öntet anyaghányada megtalálható, amely alapján komplett készterméket tudunk előállítani. Ezek külön fejezetbe kerültek. A fejezeteken belül ábécésorrendbe rendeztük a táblázatokat, a táblázatok hivatkozását pedig feltüntettük a tankönyvben is.
In stock   (1 pcs)
19.6 Eur
Bonus point : 0.4 Eur
Details
Kiadó: Szega Books
Info
Article No.
GS-8-16
Betekintő oldalak
Similar products