Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Kertészeti ismeretek II.
Kertészeti ismeretek II.
10.1 Eur

Kertészeti ismeretek II.

Tartalom:

  • Gyümölcstermesztés
  1. A gyümölcstermő növények részei
  2. A ültetési anyag előállítása a faiskolában
  3. Gyümölcsültetvény létesítése
  4. Gyümölcsös gondozása
  5. A gyümölcsfák termőfelületének fenntartása
  6. A gyümölcs trágyázása. talajművelése, öntözése
  7. A csümölcs növényvédelme
  8. A gyümölcs betakarítása
  9. A gyümölcs Tárolása
  • Az almagyümölcsűek termesztése
  1. Az alma termesztése
  2. Az alma termesztéstechnológiája
  3. A körte termesztése
  4. A körte termesztéstechnológiája
  5. A birs termesztése
  6. A naspolya termesztése
  • A csonthélyas gyümölcsűek termesztése
  1. Az őszibarack termesztése
  2. Az őszibarack termesztéstechnológiája
  3. Kajszi termesztése
  4. A kajszi termesztéstechnológiája
  5. A cseresznye és meggy termesztése
  6. A szilva termesztése
  • A héjasgyümölcsök termesztése
  1. A dió termesztése
  2. Mandula termesztése
  3. Mogyoró termesztése
  4. Gesztenye termesztése
  • Bogyós gyümölcsűek termesztése
  1. A bogyós gyümölcsűek általános jellemzése
  2. Málna termesztése
  3. Szamóca termesztése
  4. Ribiszke termesztése
  5. Köszméte termesztése
  6. Ribiszke-köszméte fajhibridek
  7. Szeder
  8. Szedermálna
  • Szőlőtermesztés
  1. A szőlőnövény részei
  2. A szaporítás
  3. Gyökeres európai és alanyvesszők előállítása
  4. A gyökeres szőlőoltvány
  5. A telepítés
  6. A tőkeművelési módok
  7. Metszés
  8. A szőlő zöldmunkái
  9. Talajművelés és talajerő-gazdálkodás
  10. A betakarítás
  11. A borszőlő feldolgozása

Oldalszám: 365

10.1 Eur
Bonus point : 0.2 Eur
Details
ISBN: M-111/II

 

Kiadó: Herman Ottó Intézet Kft.

 

Szerző: Keszei Attila
Info
Article No.
M-111-II
Similar products