Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Cukrász szakmai ismeretek 2.
Cukrász szakmai ismeretek 2.
17.3 Eur

Cukrász szakmai ismeretek 2.

A Cukrászszakmai ismeretek második kötetében a magyar cukrászatok termékrepertoárjában hagyományos cukrászati termékek mellett nemzetközi cukrászati termékek is megjelennek. A kikészített sütemények témaköre a hagyományos torták, szeletek, tekercsek, minyonok, desszertek, krémesek, tejszínes sütemények előállításával és a nemzetközi trendet követő monodesszertek, torták és minidesszertek készítésével foglalkozik. A tankönyv az édes és sós teasütemények, a bonbonok termékcsoportjait, a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő cukrászati termékek, az éttermi tészták, a tányérdesszertek és a hidegcukrászati készítmények, késztermékcsoportok előállítását is bemutatja. A tankönyv gazdasági ismereteket is tárgyal.

A kiadvány fő témakörei: Díszítés; Szakrajz; Cukrászati készítmények minősége és forgalomba hozatala; Cukrászüzemi munkaszervezés; Cukrászszakmai gazdasági ismeretek
In stock   (1 db)
17.3 Eur
Bonus point : 0.3 Eur
Details
ISBN: 9789639668706

 

Kiadói kód: MK-5816

 

Kiadó: Műszaki Könyvkiadó

 

Szerző: Kemény Andrásné
Info
Article No.
MK-5816
Betekintő oldalak
Similar products