Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, szervírozás
Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, szervírozás
16.8 Eur

Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, szervírozás

A gasztronómia örvendetes divatját éljük manapság Magyarországon. Egyre újabb és trendibb éttermek, kávézók nyílnak országszerte - több Michelin-csillagos vendéglátóhelyünk is van. Bár már nem Krúdy Gyulák és Szindbádok kanalazzák komótosan az aranyló húslevest, a vendégnek még mindig legalább annyira fontos az ember, aki fogadja őt, és a mód, ahogy az ételt kapja, mint a fogás maga. A ma pincére - ha igényes a hivatására - az alapok ismeretén túl lépést tart a kor változásaival, a szakma fejlődésével. A szakmai oktatásban is követni kell a legújabb irányzatokat, ezért korszerűsítettük a 2016 augusztusában megjelent követelmények alapján az évek óta népszerű Felszolgáló ismeretek című tankönyvünket. A klasszikus ismereteket ötvöztük az új követelmények szerinti tudásanyaggal a vendéglátás hagyományaitól kezdve a gyakorlati-higiéniai-munkaszervezési szempontokon és az „ideális” pincérkedésen át az üzleti vacsorák kívánalmainak, a modern üzlettípusok jellemzőinek megismertetéséig. A könyv hangsúlyos részét képezi az étel- és italismeret, a rendezvényszervezés, az adminisztráció és a szállodai szobaszolgáltatás is.
16.8 Eur
Bonus point : 0.3 Eur
Details
ISBN: 9789631665727

 

Kiadó: Műszaki Könyvkiadó

 

Szerző: Ónódi Ferenc - Török István János

 

Raktári szám: MK-5819
Info
Article No.
MK-5819
Betekintő oldalak
Interaktív tananyag
Similar products