Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Élelmiszerismeret II.
Élelmiszerismeret II.
8.4 Eur

Élelmiszerismeret II.

Az állati eredetű étkezési zsiradékok és a húsok általános jellemzése után részletes ismereteket kaphatunk a sertés és szarvasmarha, a baromfi , valamint a halak és vadon élő állatok feldolgozásáról, a belőlük készített termékekről. Alaposan taglalják a szerzők a tojás, valamint a tej és feldolgozásának termékeit. Az élvezeti szereknél az alkoholos és alkoholmentes italok, a fűszerek és ízesítőszerek, valamint a kávé és tea tulajdonságait, késztermékeit találhatjuk.
8.4 Eur
Bonus point : 0.2 Eur
Details
ISBN: 9789631660333

 

Kiadó: Műszaki Könyvkiadó

 

Szerző: Fekete Károly - Dr. Sahin-Tóth Gyula - Suhajda Jánosné

 

Raktári szám: MK-6033-8
Info
Article No.
MK-6033-8
Similar products