Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Cukrász szakmai ismeretek 1.
Cukrász szakmai ismeretek 1.
6 190 Ft

Cukrász szakmai ismeretek 1.

A Cukrászszakmai ismeretek első kötetében a termékkészítéshez szükséges alapozó ismeretekkel, a higiéniai, munkavédelmi követelményekkel, a nyersanyagok technológiai szerepével, a gépekkel, berendezésekkel, eszközökkel, a műveletek előkészítésével, majd a félkész termékek előállításával, a cukorkészítményekkel, töltelékekkel, gyümölcstartósítással, bevonóanyagokkal, tésztákkal és ezek feldolgozásával foglalkozik. A késztermékek közül bemutatja az-uzsonnasüteményeket. A tankönyv célja a hatályos élelmiszertörvények tudatos alkalmazása mellett a természetes alapanyagokkal készült félkész termékek és késztermékek technológiájának bemutatása.

A kiadvány fő témakörei: A cukrászszakma történeti áttekintése; A cukrász munkaterülete és feladatai; A cukrászszakma higiéniai és környezetvédelmi követelményei; Cukrászüzemi ismeretek; A cukrászati termelés tárgyi feltételei; A cukrászszakma munkavédelmi előírásai; A cukrászati termelés személyi feltételei; Cukrászszakmai élelmiszer-ismeret; Cukrásztechnológiai alapműveletek, termékcsoportok áttekintése; Cukrászati félkész termékek; Cukrászati késztermékek; Függelék
Raktáron   (1 db)
6 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 124 Ft
Részletek
ISBN: 9789639668263

 

Kiadói kód: MK-5815

 

Kiadó: Műszaki Könyvkiadó

 

Szerző: Kemény Andrásné
Adatok
Cikkszám
MK-5815
Betekintő oldalak
Hasonló termékek