Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Cukrász szakmai ismeretek 2.
Cukrász szakmai ismeretek 2.
6 190 Ft

Cukrász szakmai ismeretek 2.

A Cukrászszakmai ismeretek második kötetében a magyar cukrászatok termékrepertoárjában hagyományos cukrászati termékek mellett nemzetközi cukrászati termékek is megjelennek. A kikészített sütemények témaköre a hagyományos torták, szeletek, tekercsek, minyonok, desszertek, krémesek, tejszínes sütemények előállításával és a nemzetközi trendet követő monodesszertek, torták és minidesszertek készítésével foglalkozik. A tankönyv az édes és sós teasütemények, a bonbonok termékcsoportjait, a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő cukrászati termékek, az éttermi tészták, a tányérdesszertek és a hidegcukrászati készítmények, késztermékcsoportok előállítását is bemutatja. A tankönyv gazdasági ismereteket is tárgyal.

A kiadvány fő témakörei: Díszítés; Szakrajz; Cukrászati készítmények minősége és forgalomba hozatala; Cukrászüzemi munkaszervezés; Cukrászszakmai gazdasági ismeretek
Raktáron   (2 db)
6 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 124 Ft
Részletek
ISBN: 9789639668706

 

Kiadói kód: MK-5816

 

Kiadó: Műszaki Könyvkiadó

 

Szerző: Kemény Andrásné
Adatok
Cikkszám
MK-5816
Betekintő oldalak
Hasonló termékek