Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Cukrász leszek I.
Cukrász leszek I.
7 000 Ft

Cukrász leszek I.

Az alapanyagok tulajdonságainak ismerete elengedhetetlenül szükséges a cukrászkészítmények technológiájának kiválasztásához. Ebben kíván segítséget nyújtani ez a tankönyv, amely egy két kötetből álló sorozat első része. A tudásanyag visszanyúl az alapozó képzés során tanultakra, azt mélyíti el, egészíti ki. A kiadvány célja felkészíteni a cukrásztanulókat a sikeres vizsgán túl a szakmában való elhelyezkedésre. Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy tisztában legyünk – a jó receptúra felépítésével; – az anyaghányadok méréséhez szükséges eszközökkel, a mértékegységek közötti átváltásokkal; – az alap- és járulékos anyagokkal, azok fogalmával és tulajdonságaival; – a tésztatípusok, a különböző krémek és töltelékek sajátosságaival, elkészítésével. Az első kötetben a cukrásztermékek elkészítésének technológiáját sajátíthatjuk el. Az Anyaghányadbázis c. mellékletben minden olyan alaptészta és azokból készíthető sütemény, krém, töltelék, illetve öntet anyaghányada megtalálható, amely alapján komplett készterméket tudunk előállítani. Ezek külön fejezetbe kerültek. A fejezeteken belül ábécésorrendbe rendeztük a táblázatokat, a táblázatok hivatkozását pedig feltüntettük a tankönyvben is.
Raktáron   (1 db)
7 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 140 Ft
Részletek
Kiadó: Szega Books
Adatok
Cikkszám
GS-8-16
Betekintő oldalak
Hasonló termékek