Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Hűségprogram

Hűségprogram

A Wargame pont rendszerét üzletünk azért dolgozta ki, hogy kedvezőbb feltételeket biztosítson visszatérő vásárlóink számára. Rendszerünk segítségével minden visszatérő vásárló egyre jelentősebb kedvezményt kaphat. A hűségrendszer keretében 15% tényleges kedvezménnyel is vásárolhattok.

A Wargame pont, rendszerünk egyelőre kizárólag a Games Workshop által forgalmazott termékekre vonatkozik. Egyéb termékeink vásárlása esetén nem ír jóvá rendszerünk hűségpontot, és nem is lehet azokat ezen termékekre beváltani.

A helyben vásárolt Games Workshop termékeinkre továbbra is érvényesítheti bármely vásárlónk az általános 12%-os kedvezményt. Ilyen esetben azonban hűségpontokat nem írunk jóvá.

1. Mi kell ahhoz, hogy részt vehessek a hűségprogramban?

A hűségprogramban való részvételhez először regisztráció szükséges. Csak regisztrált vásárlók számára tudunk jóváírni hűségpontot.

Ezen felül minden újonnan regisztrált vásárlónk kap 500 pontot.

 

2. Hogyan szerezhetek Wargame pontot, és mennyit ér 1 pont?

Wargame pontokat vásárlás útján lehet szerezni. Minden Games Workshop termékre leadott rendelés után Wargame ponot írunk jóvá vásárlóinknak. A vásárolt termékek értékének 2%-át írjuk jóvá Wargame pont formájában. 1 Wargame pont 1 Forintnak megfelelő.

Games Workshop "Webstore exclusive" termékek rendelése esetén sajnos nem írunk jóvá hűségpontokat.

A Jóváírásra "Kiszállítás alatt" termékstátuszra váltáskor kerül sor, melyről e-mail formájában értesítjük vásárlóinkat. A pontok innentől kezdve felhasználhatók újabb vásárlásokra.

 

3. Mennyi ideig használhatom fel a megszerzett pontokat?

A megszerzett Wargame pontok felhasználására 180 nap van, a fel nem használt pontok a lejárati időt követően érvényüket vesztik.

A pontok felhasználása időrendi sorrendben történik, és a rendszer automatikusan a legrégebben megszerzett pontokat használja fel.

 

3. Hogyan használhatom fel a megszerzett Wargame pontokat?

A megszerzett Wargame pontokat legkorábban a következő vásárlás alkalmával lehet felhasználni. A vásárolt termékek értékének maximum 5%-át lehet pontok formájában beváltani.

5000 Ft alatti vásárlás esetén nem használható fel Wargame pont.

A pont rendszer példával szemléltetve:

Első vásárlás alkalmával 10000 Ft értékben vásárolsz. Az első vásárlásod után 200 pont íródik jóvá a számládon.

A második vásárlás alkalmával is 10000 Ft értékben vásárolsz, azonban itt már felhasználod a korábban szerzett 200 pontot.

Az összeg, amelyet ki kell fizess 9800 Ft lesz, azonban ez után a vásárlás után is a termékek bruttó ára alapján kapsz jóváírást, tehát 196 pont íródik jóvá pontgyűjtő számládon.