Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Cukrászati termelés alapjai
Cukrászati termelés alapjai
5 250 Ft

Cukrászati termelés alapjai

Használata segítségével a tanulók megismerkednek a cukrász szakma alapjaival. Olyan alapszintű tudást szereznek, amelyre a későbbi tanévek szakmai ismeretei ráépülhetnek. Abban is bízunk, hogy a kiadvány felkelti az olvasók érdeklődését, és arra ösztönzi őket, hogy tanulmányaik során egyre jobban elmélyedjenek a cukrászatban, mindig nyitottak legyenek a szakma újításaira, és elkötelezetté váljanak az iránt, hogy minőségi alapanyagokból, odafigyeléssel alkossanak. A könyv olyan témák köré szerveződik, mint a munkahelyi viselkedés szabályai, a termelőtér helyiségei, eszközei, gépei, a felhasznált alapanyagok jellemzői (beleértve az allergizáló tulajdonságokat), valamint a cukrász alaptészták elkészítése. A tananyagot számos színes illusztráció (fotók és a szöveges részek értelmezését segítő ábrák), élelmiszer-biztonsági tudnivalók, szakmai párbeszédek és érdekességek egészítik ki. Tartalom Milyen lesz a munkahelyünk? Mi minden található a termelőtérben? Milyen elvárásoknak kell megfelelnünk? Hogyan alakul egy napunk? Mi kerülhet a desszertekbe? Mely élelmiszerek okozhatnak egészségügyi panaszokat? Cukrász alaptészták Miből áll az alapvizsga? (Digitális extra fejezet)
5 250 Ft
A vásárlás után járó pontok: 105 Ft
Részletek
Kiadó: Szega Books
Adatok
Cikkszám
GS-8-03
Betekintő oldalak
Hasonló termékek