Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Pincér leszek I.
Pincér leszek I.
6 500 Ft

Pincér leszek I.

Pincér leszek I. című tankönyvünk a pincér-vendégtéri szakember és a vendégtéri technikus tanulók számára készített kétkötetes könyvsorozatunk első darabja. Szerzője Molnár Kristóf szakoktató. Kiadónknál megjelent, Cziráki Mariettával közösen jegyzett könyveit, a turizmus-vendéglátás ágazat négykötetes alapozó kiadványait már ismerhetik az olvasók. A Pincér leszek könyvsorozat felépítése, arculata, pedagógiai szemlélete az alapozó kiadványok hagyományát viszi tovább. Az I. kötet az általános szakmai ismeretek elsajátítását támogatja. 1. fejezetében részletesen megismerkedhetünk a felszolgálás és a terítés szabályaival, különös tekintettel a díszterítésre. Az értékesítés folyamata, az ajánlás és a felülértékesítés (upselling) a 2. fejezet kiemelt témái. A 3. fejezetben a menük összeállításának szempontjai és a menüszerkesztés gyakorlati tudnivalói kerülnek sorra. A kötet második felében, a 4. fejezettől az ételismereti tudnivalók következnek. Ezeket megtanulva megfelelő fogásokat ajánlhatunk vendégeinknek, és megválaszolhatjuk készítési eljárásokra és összetevőkre, allergénekre vonatkozó kérdéseiket. A további szakmai ismeretek, mint például az italismeret, a II. kötet témái lesznek. A nyomtatott könyvhöz annak online elérhető verziója is jár, amely tartalmazza a kiadvány teljes anyagát kiegészítő fotókkal és érdekességekkel, és olyan oktatási platformokba is beilleszthető, mint például a Google Classroom vagy a Moodle. Az I. kötet tartalma: Felszolgálási ismeretek Az értékesítés folyamata Menüírás, menüszerkesztés Konyhatechnológiai alapismeretek
6 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 130 Ft
Részletek
Kiadó: Szega Books
Adatok
Cikkszám
GS-8-13
Betekintő oldalak
Hasonló termékek